Boom-ul imobiliar vine din Năvodari. Cât costă un apartament la malul mării

  • Cei mai mulţi clienţi ce-şi doresc apartamente la mare sunt din afara oraşului.
  • Andrei Lăcusteanu construieşte al doilea bloc într-o zonă relativ nouă.
  • Preţul unui apartament cu două camere în zona Mamaia-Năvodari porneşte de la 50.000 euro.
9989 afișări
Imaginea articolului Boom-ul imobiliar vine din Năvodari. Cât costă un apartament la malul mării

Boom-ul imobiliar vine din Năvodari. Cât costă un apartament la malul mării

Litoralul românesc este într-o continuă dezvoltare. În ultimii cinci ani, doar în zona Mamaia-Năvodari au fost date spre folosinţă peste 8.000 de locuinţe.

Andrei Lăcusteanu are 33 de ani şi este dezvoltator imobiliar. A început construcţia celui de-al doilea bloc în zona Năvodari, pentru că este o zonă relativ nouă. Iar autorităţile au promis că vor face o a treia cale de acces către această zonă ce va străbate canalul şi va fi mai facil de ajuns de pe Aurostrada Soarelui.

„Majoritatea clienţilor sunt din afara oraşului şi din străinătate, români stabiliţi în străinătate care-şi doresc un apartament la mare, deoarece în momentul de faţă suntem o ţară care are preţurile decente în zona mării faţă de celelalte ţări din Europa”, a spus Andrei Lăcusteanu, investitor imobliare.

Valentin Tucan este antreprenor şi şi-a dorit un apartament în zona Mamaia-Năvodari. Valentin a vrut să securizeze o sumă de bani, de aceea a preferat să investească într-un apartament la malul mării.

Consideră că meriă să investeşti într-o locuinţă dacă nu eşti nevoit să faci prea mari împrumuturi la bancă.

„Dar asta e viaţa, ne asumăm şi noi când venim aici şi cumpărăm şi locuim sau nu locuim, ne asumăm că nu e totul roz deocamdată, dar probabil că în 10 ani de acum înainte o să fie mai bine decât e acum. Clar se va întâmpla”, a afirmat Valentin Tucan, antreprenor.

Preţul unui  apartament cu două camere în zona Mamaia-Năovdari porneşte de la 50.000 euro şi ajunge la 70.000 euro, în funcţie de finisajele pe care şi le aleg clienţii. Cei care îşi doresc să vadă marea din pat, vor trebui să scoată din buzunar peste 100.000 euro.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici