Brandul american de mobilier Bernhardt Interiors a ajuns în România

Calitate americană de excepţie, design spectaculos, detalii unice, măiestrie. Brandul de mobilier Bernhardt Interiors a fost lansat recent în România de către Diana Şucu, în cadrul Băneasa Shopping City, Galeriile Mobexpert.

963 afișări
Imaginea articolului Brandul american de mobilier Bernhardt Interiors a ajuns în România

Brandul american de mobilier Bernhardt Interiors a ajuns în România

Povestea Bernhardt Interiors, începută în 1889, este o afacere americană de familie, sinonimă cu mobilierul bine făcut, care durează o viaţă. Bernhardt se numără printre cele mai mari companii de producţie de mobilier din America şi este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de mobilier. Nu întâmplător, produsele Bernhardt au primit numeroase premii pentru excelenţă în design.

“În urmă cu 4 ani am lansat în România brandul de mobilă de lux Ethan Allen, care s-a dovedit un succes, după cum o arată cifrele. Doi ani mai târziu am adus Caracole, un alt brand american foarte apreciat. Acum, în completarea acestora, a venit rândul să inaugurez. Bernhardt Interiors, o îmbinare între stilul clasic ce defineşte mobilierul Ethan Allen şi cel modern al brandului Caracole. Este, dacă vreţi, un melanj între designul italian şi confortul american. Nu am dorit un brand made in Italy, deoarece confortul american nu are egal, în opinia mea. Mobilierul Bernhardt Interiors este unul cu tradiţie, transmis din generaţie în generaţie, ceea ce îi atestă şi mai mult valoare”, a declarat Diana Şucu.

Brandul Bernhardt l-a descoperit la prestigiosul târg de mobilier High Point din America.

“Dacă mobilierul Ethan Allen se adaptează foarte bine caselor spaţioase, cel ce poartă marca Bernhardt Interiors îşi găseşte locul şi într-un apartament mai mic, la fel de bine cum se pretează şi în loft-uri sau casele noi, moderne”, a mai spus Diana Şucu.

Inaugurat în urma unei investiţii de 300.000 euro şi desfăşurat pe o suprafaţă de circa 350 mp, showroom-ul Bernhardt Interiors pune la dispoziţia clienţilor mobilier din lemn masiv pentru living, dining şi dormitor, precum şi tablouri ce poartă celebra semnătură John Richardt. Toate sunt modele unice, spectaculoase, cu personalitate. Celor care au nevoie de consiliere în alegerea pieselor potrivite le stau la dispoziţie designeri experimentaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici