Bugetul Ministerului Dezvoltării regionale, adoptat după patru ore de dezbateri. Amendamentele opoziţiei au fost respinse

Deputaţii şi senatorii au adoptat, miercuri seară, bugetul Ministerului Dezvoltării regionale, după aproximativ patru ore de dezbateri în care au fost respinse sutele de amendamente ale opoziţiei la acest capitol din bugetul de stat pe anul 2013.

328 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerului Dezvoltării regionale, adoptat după patru ore de dezbateri. Amendamentele opoziţiei au fost respinse

Bugetul Ministerului Dezvoltării regionale, adoptat după patru ore de dezbateri. Amendamentele opoziţiei au fost respinse (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Reprezentanţii PPDD, PDL şi ai UDMR şi-au susţinut amendamentele depuse, care nu fuseseră admise nici de comisiile de buget finanţe ale Parlamentului.

La bugetul MDRAP, parlamentarii au adoptat un amendament propus plenului de către Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din Senat şi Comisia pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor şi deputatul PSD Viorel Ştefan. Astfel, senatorii şi deputaţii au votat suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice cu 7 milioane de lei, pentru finalizarea unor lucrări de pietruire, reabilitare, modernizare şi asfaltare a drumurilor de interes local. Aceşti bani vor proveni din diminuarea cu această sumă a bugetului Ministerului Finanţelor Publice.

Dezbaterea în plen continuă cu analizarea bugetului Ministerului Mediului.

Parlamentarii au votat, miercuri, prelungirea programului de lucru până la epuizarea dezbaterii pe proiectul bugetului de stat pe anul 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici