Bursa a suspendat de la tranzacţionare acţiunile Oltchim

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a suspendat de la tranzacţionare acţiunile Oltchim (OLT) înainte de termenul până la care OPSPI a primit oferte pentru privatizarea combinatului chimic din Râmnicu-Vâlcea.

312 afișări
Imaginea articolului Bursa a suspendat de la tranzacţionare acţiunile Oltchim

Bursa a suspendat de la tranzacţionare acţiunile Oltchim (Imagine: Adrian Cojocaru/Mediafax Foto)

BVB a suspendat la ora 11:59 acţiunile pentru asigurarea accesului egal la informaţie.

La momentul opririi de la tranzacţionare, acţiunile Oltchim erau în scădere cu 10,82%, la 0,651 lei.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor de cumpărare a Oltchim a fost ora 12:00.

Până luni, termenul limită iniţial, au depus oferte trei cumpărători: PCC SE, înregistrată în Germania, Dan Diaconescu şi Ştefan Vuza, prin firmele Chimcomplex şi Aisa Invest.

Termenul de depunere a ofertelor a fost prelungit până joi, 20 septembrie, şeful OPSPI ţinând cont cont de trei acţiuni în instanţă depuse de Dan Diaconescu şi de solicitarea de amânare formulată de societăţi care reprezintă grupul rus Gazprom.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici