Bursa de la Bucureşti, la un nou maxim istoric

Prin prisma indicelui principal BET, Bursa de la Bucureşti înregistrează miercuri, 28 aprilie 2021, la prânz un nou maxim istoric, respectiv 11.370 de puncte, ceea ce inseamna ca de la începutul anului 2021 are un plus de 16%, scrie ZF.

604 afișări
Imaginea articolului Bursa de la Bucureşti, la un nou maxim istoric

Bursa de la Bucureşti, la un nou maxim istoric

Precedentul maxim istoric a fost atins pe 1 aprilie 2021, de 11.335,5 puncte, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB.

Acesta este un maxim istoric intra day, adică pe parcursul unei şedinţe de tranzacţionare. Dacă trendul se menţine, şi închiderea de la ora 18.00 va reprezenta un nou maxim istoric.

Indicele BET urca miercuri la ora 12.25 cu 0,4% pe o lichiditate totală de 12,6 milioane de lei, sub media zilnică a anului.

Cele mai lichide acţiuni erau OMV Petrom (3,5 mil. lei), Banca Transilvania (756.000 lei) şi Fondul Proprietatea (649.000 lei), arată datele BVB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici