Cad stelele lui Putin: Twins Garden, cel mai bun restaurant rusesc, se închide

  • Restaurantul gemenilor Berezuţki, al 29-lea restaurant în clasamentul mondial întocmit de 50 Best, a anunţat că trage obloanele.
  • După invazia rusă din Ucraina, restaurantul a fost exclus de ghizi turistici şi şi-a pierdut publicul internaţional.
  • Este un exemplu concret despre cum sancţiunile occidentale „muşcă” din economia Rusiei.
1272 afișări
Imaginea articolului Cad stelele lui Putin: Twins Garden, cel mai bun restaurant rusesc, se închide

Gemenii Berezuţki

„Dragi prieteni! Timpul zboară. Totul se schimbă. Lumea din jurul nostru se schimbă, ne schimbăm cu toţii şi se schimbă şi obiectivele şi dorinţele noastre. În urmă cu şase ani, visam la un restaurant care a devenit Twins Garden.

Visul s-a împlinit datorită echipei noastre excelente, profesionalismul lor şi dedicarea deplină... Acum, este timpul să ne stabilim noi obiective şi să mergem înainte. Pentru că mişcarea este viaţă.

Azi este ultima noastră zi la restaurantul Twins Garden. Ce urmează? Avem multe idei şi proiecte. Cu siguranţă, vă vom spune totul când va veni momentul! Vă mulţumim! Şi ne vedem curând!”.

Acesta este mesajul de rămas bun trimis de gemenii Ivan şi Serghei Berezuţki, proprietarii faimosului restaurant din Moscova. Un proiect apreciat pentru gust şi pentru sustenabililitate: 70 la sută din ingredientele din restaurant proveneau de la ferma proprie a gemenilor, apoi resturile erau trimise înapoi, pentru a hrăni animalele.

Premiul pentru cel mai bun restaurant rusesc, pe locul 29 în clasamentul World's 50 Best şi două stele Michelin câştigate chiar cu câteva zile înainte de începerea războiului din Ucraina trec în uitare astăzi, când fraţii Berezuţki au anunţat ieşirea de pe piaţă.

Localul a fost foarte popular în rândul clienţilor internaţionali, un public care a dispărut de la începutul invaziei ruseşti în Ucraina. Şi, apreciază analiştii externi, este încă un exemplu care arată că sancţiunile internaţionale „muşcă” puternic din economia Rusiei, situaţie admisă şi de Vladimir Putin (AICI, detalii).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici