Când se deschide noul restaurant Taco Bell din Bucureşti

Cel de-al doilea restaurant al brandului a fost anunţat încă de la lansarea din octombrie, în Băneasa Shopping City.

1285 afișări
Imaginea articolului Când se deschide noul restaurant Taco Bell din Bucureşti

Când se deschide noul restaurant Taco Bell din Bucureşti

Sphera Franchise Group, firma care deţine franciza Taco Bell, va deschide restaurantul din Mega Mall pe 30 noiembrie.

În prezent, Taco Bell recrutează membri pentru echipa din Mega Mall. Cei interesaţi pot trimite CV-ul la job@taco-bell.ro sau pot aplica direct pe site.

Grupul Sphera, operatorul lanţurilor de restaurante Pizza Hut, KFC şi Taco Bell, a înregistrat în primele nouă luni o cifră de afaceri consolidata de 401 milioane lei, în creştere cu 33,6% faţă de perioada similară a anului trecut, sumă ce acoperă vânzările integrale ale brandului KFC şi cele ale PIzza Hut aferente lunilor iunie-septembrie, potrivit raportului financiar al companiei.

Restaurantele KFC au generat 365 mil.lei , în creştere cu 21%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici