Când se vor încasa banii din cererea de plată nr. 3 din PNRR? Răspunsul lui Marcel Ciolacu

  • „Anul acesta se vor încasa bani. Important e să încasăm suma întreagă”, spune premierul Marcel Ciolacu, întrebat despre banii din cererea nr. 3 de plată din PNRR.
  • El îi critică pe Florin Cîţu şi Cristian Ghinea pentru măsurile asumate în PNRR.
1416 afișări
Imaginea articolului Când se vor încasa banii din cererea de plată nr. 3 din PNRR? Răspunsul lui Marcel Ciolacu

Când se vor încasa banii din cererea de plată nr. 3 din PNRR? Răspunsul lui Marcel Ciolacu

„Noi avem, ştiţi foarte bine, din sumele din tranşa 1 şi tranşa 2, avem consumate până acum vreo 20%, deci nu se pune problema că România ar rămâne fără bani. Cu adevărat, aşteptăm ultimul raport, după vizita doamnei Celine Gauer şi pe urmă vom face pasul următor. Anul acesta se vor încasa bani. Important e să încasăm suma întreagă”, afirmă Marcel Ciolacu.

El a fost întrebat dacă este dezamăgit de relaţia cu Comisia Europeană.

„Nu, vom continua discuţiile. Ce dezamăgire să am eu pentru lucruri pe care nu le-am trecut eu în PNRR. Comisia vine, ne spune şi ne arată lucrurile pe care ni le-am asumat. Ghinea şi Cîţu şi-au asumat acele lucruri în PNRR. Încercăm să negociem, de exemplu, cum e la microintreprinderi, unde Ghinea şi Cîţu şi-au asumat că va fi un prag de 60.000 (de euro - n.r.). Eu cu domnul Ciucă ne-am asumat că vom scădea de la un milion la 500.000 (de euro - n.r.), lucru pe care l-am făcut”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici