Care sunt cei mai doriţi angajatori din România. Unde doresc tinerii să lucreze

Unul din zece români cu vârste cuprinse între 19 şi 45 de ani îşi doreşte să fie angajat la Microsoft, Vodafone sau Orange, potrivit Topului Angajatorilor 2011, realizat de Daedalus MillwardBrown, informează Gândul.

783 afișări
Imaginea articolului Care sunt cei mai doriţi angajatori din România. Unde doresc tinerii să lucreze

Care sunt cei mai doriţi angajatori din România. Unde doresc tinerii să lucreze (Imagine: Shutterstock)

Pe locul patru între cei mai doriţi angajatori se regăseşte gigantul Google, care are o echipă restrânsă în România. Aici şi-ar dori să muncească 8,9 la sută dintre tinerii care au răspuns la sondaj. Pe locurile cinci şi şase se află două dintre cele mai mari bănci din România din punct de vedere al activelor, BCR şi BRD.

Petrom, cea mai mare companie din România, ocupă abia locul al şaptelea în clasamentul angajatorilor pentru care ar vrea să muncească tineri români.

Pentru Dacia vor să lucreze mai puţin de 3% dintre respondenţi, producătorul autohton de automobile situându-se pe poziţia 18 a clasamentului, la egalitate cu Ford.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici