Cartierul din Capitală unde preţurile apartamentelor au crescut cu 7.000 de euro de la o lună la alta

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucureşti au continuat să se scumpească în noiembrie, atât faţă de luna anterioară, cât şi faţă de perioada similară a anului trecut.

3786 afișări
Imaginea articolului Cartierul din Capitală unde preţurile apartamentelor au crescut cu 7.000 de euro de la o lună la alta

Cartierul din Capitală unde preţurile apartamentelor au crescut cu 7.000 de euro de la o lună la alta

Preţul apartamentelor vechi cu trei camere din zona Unirii a crescut cu 7.000 de euro în noiembrie, comparativ cu octombrie 2017, la 140.000 de euro în medie, faţă de 133.000 în octombrie. 

Comparativ cu no­iembrie 2016 creşte­rea pieţei imobiliare per total punctată este de 9,6% sau 7.550 de euro, potrivit indexu­lui imobiliar al ZF, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker pe baza ofertelor din Anunţul telefonic.

Faţă de luna trecută preţurile au urcat în medie cu 500 de euro sau 1%, în condiţiile în care în septembrie faţă de august media urcase cu 2.450 de euro.

Ca medie, cu 86.500 de euro, piaţa a atins un nivel similar cu cel din august 2010.

„De remarcat faptul că în octombrie şi noiembrie 2016 au fost medii mai mici compa­rativ cu cele din vară sau decembrie 2016, rezultând astfel o creştere anuală mai ridicată“, explică reprezentanţii Coldwell Banker.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici