Câştigătorii crizei. Preţul acţiunilor Netflix au ajuns la un nou record istoric. Cel mai vizionat serial din lume

  • Valoarea de piaţă a companiei Netflix a depăşit gigantul Disney.
  • Preţul acţiunilor Netflix au ajuns, miercuri, la un nou record istoric, cu o creştere de 3,2%.
  • Acţiunile Disney au scăzut cu 2,5% pe bursa americană
1087 afișări
Imaginea articolului Câştigătorii crizei. Preţul acţiunilor Netflix au ajuns la un nou record istoric. Cel mai vizionat serial din lume

Câştigătorii crizei. Preţul acţiunilor Netflix au ajuns la un nou record istoric. Cel mai vizionat serial din lume

Numărul mare de abonaţi care stau în casă pe perioada crizei au ridicat şi valoarea de piaţă a companiei de video streaming Netflix.

În această săptămână, Netflix (simbol bursier – NFLX) a depăşit ca valoare de piaţă Disney, după recordul atins de preţul acţiunilor sale de miercuri, care înregistrau o creştere de 3,2%, până la 426,75 dolari per acţiune.

Astfel, valoarea de piaţă a companiei Netflix a ajuns la 187,3 miliarde dolari, ceea ce depăşeşte uşor valoarea de piaţă a gigantului Walt Disney, de 186,6 miliarde de dolari.

Miercuri, acţiunile Disney se depreciau cu 2,5% pe bursa americană.

Premiera celui mai recent sezon din Casa del Papel, cel mai urmărit serial în altă limbă decât engleza de pe Netflix, a fost cea mai vizionată din lume, potrivit companiei Parrot Analytics.

De creşteri are parte şi retailerul online Amazon. Acţiunile sale au crescut, marţi, cu peste 4%, la un nou nivel istoric, ceea ce a oferit companiei o capitalizare bursieră de peste 1.100 de miliarde de dolari.

 

Sursă foto: profimedia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici