Cât costă iPad-ul chinezesc şi care sunt performanţele lui - VIDEO

Cât aţi fi crezut că le va lua chinezilor să copieze gadget-urile momentului? Că doar nu un mileniu. Iată că a sosit rândul tabletelor să fie piratate. Cele mai vândute modele de pe piaţă sunt copiate flagrant şi vândute la un sfert de preţ. Oricum, fac chiar mai puţin decât costă.

268 afișări
Imaginea articolului Cât costă iPad-ul chinezesc şi care sunt performanţele lui - VIDEO

Cât costă iPad-ul chinezesc şi care sunt performanţele lui

Ne place sau nu, marea majoritate a tabletelor sunt făcute în China. Însă chinezi nu ştiu să facă doar produse de foarte bună calitate, ci şi unele foarte ieftine. Cum ar fi o tabletă cu care încearcă să intre pe piaţa noastră. La prima vedere seamănă cu un Samsung dar şi cu un Apple.

Când apeşi pe buton şi încerci să intri în meniu vei descoperi că nu prea funcţionează. Iar dacă te uiti cu şi mai mare atenţie vei observa că are caractere chinezeşti. La o privire şi mai atentă vei observa mari probleme de calitate.

Clienţii s-au plâns că folia de plastic este denivelată, iar programele instalate se încăpăţânează să nu funcţioneze. Şi nici afişajul nu are luminozitate. Cu toate acestea, pe internet sunt la vânzare cu sutele pe paginile de anunţuri. Importatorii serioşi le ocolesc însă.

Citeşte mai multe despre iPad-ul copiat de chinezi pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici