Ce mall-uri se vor deschide în următorii trei ani

Criză, criză, dar dezvoltatorii continuă să investească în malluri. Cel puţin zece astfel de proiecte urmează să fie construite în următorii trei ani, dintre care opt ar trebui să fie gata chiar în 2011, potrivit unui raport al firmei de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle.

93 afișări
Imaginea articolului Ce mall-uri se vor deschide în următorii trei ani

Ce mall-uri se vor deschide în următorii trei ani (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Zece proiecte comerciale, cu o suprafaţă de peste 250.000 de metri pătraţi ar trebui să se deschidă în următorii trei ani, în România. Dintre acestea, opt urmează să fie inaugurate chiar în cursul acestui an.

De departe, cel mai aşteptat proiect al anului îl constituie Colosseum, situat pe Şoseaua Chitilei, în nord-vestul Bucureştiului.

Aflat la aproape cinci kilometri de principalul său concurent, Băneasa Shooping Center, şi şase kilometri de centrul Capitalei (Piaţa Victoriei), proiectul Colosseum se va desfăşura în două etape.

În prima fază, va fi inaugurat parcul de retail, de peste 50.000 de metri pătraţi. Construcţia sa a început în iunie anul trecut, urmând ca în septembrie să aibă loc deschiderea oficială. În această toamnă, aici vor fi inaugurate magazine ale retailerilor Altex, Carrefour şi Leroy Merlin.

Citeşte mai multe despre mall-urile care se vor deschide în următorii ani pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici