Cea mai mare bancă germană se prăbuseşte. Acţiunile au scăzut la minimul istoric

Deutsche Bank se prăbuşeşte, acţiunile celei mai mari băci din Germania scâzând, miercuri, sub 8 euro/ acţiune, un npu minim istoric.

1887 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare bancă germană se prăbuseşte. Acţiunile au scăzut la minimul istoric

Cea mai mare bancă germană, în cădere liberă. Acţiunile au scăzut la minimul istoric

Acţiunile creditorului german Deutsche Bank au scăzut la un nou minim record în şedinţa de miercuri, după ce s-a prăbuşit sub 8 euro/titlu. Prăbuşirea vine în condiţiile unei noi anchete ale autorităţilor legate de suspiciuni de spălare de bani, scrie ZF.

Acţiunile creditorului german erau cotate, în jurul orei 12.00, la 7.96 euro/ titlu, fiind a doua oară în istoria băncii când scad sub pragul de 8 euro/acţiune.

Autorităţile germane suspectează practici frauduloase în cadrul diviziei de wealth management din cadrul băncii, asupra căreia au şi descins săptămâna trecută în sediul din Frankfrut. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici