Christian Heinzmann şi Tiberiu Ţiclea au fost revocaţi din funcţia de administrator Tarom

Acţionarii Tarom au decis, în adunarea generală din 6 mai, revocarea lui Christian Edouard Heinzmann şi a lui Tiberiu Ţiclea din calitatea de administrator ai companiei, a anunţat marţi operatorul aerian controlat de stat.

561 afișări
Imaginea articolului Christian Heinzmann şi Tiberiu Ţiclea au fost revocaţi din funcţia de administrator Tarom

Christian Heinzmann şi Tiberiu Ţiclea au fost revocaţi din funcţia de administrator Tarom

”Decizia a venit in urma informării primite de la Consiliul de Administraţie al companiei TAROM, in baza faptelor ce ţin de neîndeplinirea unor cerinţe legale, a unor măsuri prevăzute în contractul de mandat sau în Planul de administrare al companiei', se spune în comunicarea Tarom.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Adunarea Generală a Acţionarilor a luat act de Hotărârea Consiliului de Administraţie, prin care cei doi au fost revocaţi din funcţiile de director general – CEO, respectiv Director General Administrativ – CAO.

Christian Heinzmann, belgianul care a ocupat poziţia de CEO privat la Tarom din 2012 şi care a fost revocat din funcţie în martie anul acesta în urma unei decizii a board-ului, a dat în judecată compania. Deşi a fost revocat ca CEO, el era încă membru în consiliul de administraţie şi aşteaptă să i se plătească suma de 60.000 de euro, stipulată într-o clauză a contractului legată de revocarea înaintea finalizării mandatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici