Cine sunt cei doi tineri care deţin cea mai mare companie de taxi din lume

Cheng Wei are 35 de ani iar Jean Liu are 39 de ani.

1568 afișări
Imaginea articolului Cine sunt cei doi tineri care deţin cea mai mare companie de taxi din lume

Cine sunt cei doi tineri care deţin cea mai mare companie de taxi din lume

Cei doi tineri chinezi au făcut vâlvă în presa internaţională anul trecut când au reuşit să câştige, prin intermediul companiei pe care o conduc, Didi Chuxing, drepturile de a controla operaţiunile Uber pe piaţa chineză; în cursa pentru cea mai mare piaţă de taximetre din lume, cea chineză, au fost înscrişi şi americanii, care însă au pierdut, relatează Fortune. Cheng Wei este CEO al companiei iea Jean Liu este preşedinte, scrie Business Magazin.

Conform Wikipedia, Didi Chuxing oferă servicii de transport pentru mai mult de 400 de milioane de clienţi din peste 400 de oraşe. În martie 2017, The Wall Street Journal anunţa că Didi Chuxing se află în discuţii cu SoftBank Group Corporation pentru o finanţare masivă.

Recent, Didi Chuxing a obţinut o finanţare de 5,5 miliarde de dolari, iar valoarea estimată a companiei este de peste 50 de miliarde de dolari. Planurile companiei chineze vizează extinderea în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

După cum arată acum, Didi Chuxing se află într-o cursă pentru a-şi extinde domninaţia asupra întregii lumi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici