Ciolacu, despre compensarea preţului la motorină şi benzină: Se prelungeşte până la sfârşitul anului

Ordonanţa care prevede compensarea preţului la motorină şi benzină cu 50 de bani se prelungeşte până la sfârşitul anului, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Rămâne la fel”.

312 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre compensarea preţului la motorină şi benzină: Se prelungeşte până la sfârşitul anului

Ciolacu, despre compensarea preţului la motorină şi benzină: Se prelungeşte până la sfârşitul anului

„În ceea ce priveşte ordonanţa, se prelungeşte până la sfârşitul anului. Rămâne la fel”, spune Marcel Ciolacu despre prelungirea schemei de compensare a carburanţilor.

Coaliţia a decis, luni, în şedinţă, ca măsura de compensare a carburanţilor cu 50 de bani per litru să rămână în vigoare încă trei luni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din coaliţia de guvernare.

Este vorba atât motorină, cât şi de benzină.

Decizia iniţială de compensare a preţului la carburanţi a fost luată la finalul lunii iunie 2022.

Jumătate din această reducere va fi decontată de către stat şi jumătate de distribuitori.

Compensarea este evidenţiată pe fiecare bon fiscal emis la staţiile de alimentare cu combustibil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici