Ciolacu: Prelungim IMM Invest Plus, cu toate componentele sale

Schema de ajutor de stat IMM Invest Plus, cu toate componentele sale, este prelungit şi în acest an.

91 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: Prelungim IMM Invest Plus, cu toate componentele sale

Ciolacu: Prelungim IMM Invest Plus, cu toate componentele sale.

În jur de 11.500 de firme româneşti vor beneficia de acest ajutor din partea statului, cu un buget de aproximativ 2,5 miliarde de euro, declară premierul Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, sprijinul vine atât sub formă de granturi, cât şi de garanţie pentru credite, iar valorile maxime ale ajutoarelor acordate companiilor au fost majorate.

„Am văzut zilele acestea o intensă dezbatere europeană despre ce se va întâmpla cu gazele iarna viitoare. Vreau să fim foarte clari: noi vom continua mecanismul de plafonare a preţurilor la energie şi gaze cel puţin până în primăvara lui 2025. Vom veni cu adevărat cu un reglaj la acest mecanism în perioada următoare, dar vreau ca atât populaţia, cât şi companiile să aibă această garanţie foarte clară că vor fi protejaţi. De altfel, azi alocăm 500 de milioane ca să compensăm costurile plafonării pentru clienţii casnici”, a declarat prim-ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici