Clienţii Porsche Bank îşi pot plăti ratele în benzinăriile OMV

Persoanele care au contractate credite auto la Porsche Bank pot să plătească ratele în toate benzinăriile grupului austriac OMV din România.

502 afișări
Imaginea articolului Clienţii Porsche Bank îşi pot plăti ratele în benzinăriile OMV

Clienţii Porsche Bank îşi pot plăti ratele în benzinăriile OMV

"Plata se va putea face utilizând cardul Porsche Bank. Serviciul este disponibil în toată reţeaua OMV România", se arată într-un comunicat al OMV.

Porsche Bank nu percepe niciun comision la depunerile realizate prin intermediul staţiilor OMV.

Instituţia de credit, membră a Porsche Finance Group, a acordat anul trecut circa 1.700 de împrumuturi, în valoare totală de 32,3 milioane de euro, cu 78% peste nivelul consemnat în 2007, pe fondul participării la programul REMAT.

Prezent pe piaţa românească din 1999, Porsche Finance Group acordă finanţări pentru achiziţia mărcilor comercializate de Porsche România, prin intermediul a cinci companii, respectiv Porsche Leasing (leasing financiar), Porsche Mobility (leasing operaţional), Porsche Bank (credite auto), Porsche Broker de Asigurare şi Porsche Asigurări.

OMV este acţionarul majoritar al Petrom şi prin cele 77 de benzinării pe care le deţine în România are o cotă de 9% din piaţa distribuţiei de carburanţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici