Comandamentul de Iarnă, convocat la Ministerul Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, secretarii de stat şi reprezentanţii companiilor care fac parte din Comandamentul Central de Iarnă au dispus măsuri pentru intervenţia pe toate sectoarele rutiere, feroviare şi aeriene afectate de condiţiile meteo, potrivit unui comunicat transmis vineri.

305 afișări
Imaginea articolului Comandamentul de Iarnă, convocat la Ministerul Transporturilor

Comandamentul de Iarnă, convocat la Ministerul Transporturilor

În cadrul Comandamentului de Iarnă a fost decisă relocarea şi suplimentarea de utilaje (autofreze şi lame cu împrăştiere de sare) în zonele cu probleme majore, pentru a mări capacitatea de intervenţie.

„Pe perioada atenţionării de cod roşu din judeţele Ialomiţa, Buzău, Brăila, Călăraşi, Tulcea şi Constanţa, drumurile sunt închise preventiv, iar utilajele de deszăpezire nu au permisiunea de a acţiona decât în cazuri extreme care vizează salvarea de vieţi omeneşti”, potrivit datelor publicate de Ministerul Transporturilor.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va pune la dispoziţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă maşini de intervenţie pentru a facilita deplasarea în zonele greu accesibile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici