Comisia Europeană, cu ochii pe România. Ţara noastră riscă să piardă 500 de milioane euro pentru neîndeplinirea unui jalon din PNRR

România riscă să piardă 500 de milioane de euro pentru neîndeplinirea unui jalon din PNRR, dacă nu se va ajunge la un acord cu Comisia Europeană, a anunţat joi premierul Marcel Ciolacu.

1584 afișări
Imaginea articolului Comisia Europeană, cu ochii pe România. Ţara noastră riscă să piardă 500 de milioane euro pentru neîndeplinirea unui jalon din PNRR

Comisia Europeană, cu ochii pe România. Ţara noastră riscă să piardă 500 de milioane euro pentru neîndeplinirea unui jalon din PNRR

Premierul a fost întrebat joi despre cererea Comisiei Europene care priveşte jalonul 206 din PNRR, cu privire la impozitarea microîntreprinderilor.

„Toate aceste lucruri sunt trecute în PNRR nu de către Marcel Ciolacu, sunt trecute de către domnul prim-ministru Cîţu şi cu domnul Ghinea, dânşii au semnat aceste lucuri în PNRR. Că au uitat să vă anunţe şi pe dumneavostră, fiindcă erau secrete, ce-au trecut în jalonul 206 asta e cu totul altceva. Sunt într-un dialog cu Comisia şi încercăm să găsim soluţiile cele mai bune”, a spus Ciolacu.

„Dacă nu ajungem la un acord, România triscă să piardă 500 de milioane pentru neîndeplinirea acestui jalon”, a precizat premirul.

El a anunţat că va avea în următoarea perioadă o discuţie cu cei afectaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnrr,
marcel ciolacu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici