Comunicat din partea Mars România pe tema retragerii preventive a produselor (P)

Mars România retrage câteva loturi de ciocolată din magazine, ca măsură de prevenţie după ce o mică bucată de plastic a fost identificată în unul dintre aceste produse vândute în Germania.

7629 afișări
Imaginea articolului Comunicat din partea Mars România pe tema retragerii preventive a produselor (P)

Mars România retrage preventiv de pe piaţă câteva loturi de produse fabricate în Olanda (Veghel)

În România, deşi nu a fost înregistrată nicio reclamaţie de acest fel din partea consumatorilor, compania Mars a decis în mod voluntar şi preventiv să retragă loturile de produse fabricate în Olanda, cu următoarele date de identificare: 
 
 
Consumatorii care au un astfel de produs sunt rugaţi să nu îl consume şi să contacteze Mars România, trimiţând un e-mail la adresa mars@mhmr.ro sau sunând în intervalul 9.00-17.00 la numărul de telefon: 021 407 71 52.
 
Acesta este un incident izolat şi numai produsele cu caracteristicile de mai sus, fabricate în Olanda, fac obiectul retragerii de pe piaţă.
 
Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziţie şi sigure pentru consum în toate magazinele din România.
 
Mars România tratează cu maximă seriozitate calitatea şi siguranţă alimentelor, şi-a asumat în mod voluntar şi preventiv decizia de retragere a loturilor de produse menţionate şi cere scuze consumatorilor pentru eventuale inconveniente.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici