CONFERINŢA MEDIAFAX - Constantin: Bugetul pe 2015 permite să realizăm ce am stabilit cu fermierii, inclusiv plata motorinei

Bugetul pentru anul viitor permite Ministerului Agriculturii să realizeze obiectivele stabilite cu fermierii, inclusiv plata subvenţiei la motorină pe ultimul trimestru din acest an şi pe primele trei trimestre din 2014, a declarat joi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

336 afișări
Imaginea articolului CONFERINŢA MEDIAFAX - Constantin: Bugetul pe 2015 permite să realizăm ce am stabilit cu fermierii, inclusiv plata motorinei

CONFERINŢA MEDIAFAX - Constantin: Bugetul pe 2015 permite să realizăm ce am stabilit cu fermierii, inclusiv plata motorinei (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Eu cred că bugetul pe 2015 este unul bun pentru Ministerul Agriculturii, un buget care ne permite să ne îndeplinim toate obiectivele pe care le-am stabilit cu fermierii. Vineri, în şedinţa de Guvern, se va aproba bugetul pe anul 2015 şi va fi transmis Parlamentului spre dezbatere, vom avea o hotărâre prin care vom plăti motorina pe trimestrul IV al acestui an. Bugetul permite şi plata motorinei pentru primele trei trimestre din anul viitor", a spus ministrul, prezent la conferinţa Mediafax Talks about Brewing and Economy.

El a adăugat că a vrut să uşureze şi munca viitorilor miniştri ai Agriculturii şi a agreat cu fermierii cum vor arăta subvenţiile din 2015 până în 2020.

Potrivit proiectului de buget, cheltuielile Ministerului Agriculturii pentru anul viitor sunt de 23,59 miliarde de lei, faţă de cele 19,4 miliarde de lei alocate iniţial pentru 2014 (18,55 miliarde de lei după cele trei rectificări).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici