Cristian Hostiuc, ZF: Din păcate Ceauşescu nu mai e să-l criticaţi

A răbdat cât a răbdat preşedintele Băsescu criticilor şi comentariilor şefilor BNR din 2009 înciace la adresa Guvernului, economiei, situaţiei din România, la modul cum ar trebui făcute lucrurile, dar într-o dimineaţă de sfârşit de mai 2011, nu s-a mai abţinut.

409 afișări
Imaginea articolului Cristian Hostiuc, ZF: Din păcate Ceauşescu nu mai e să-l criticaţi

Cristian Hostiuc, ZF: Din păcate Ceauşescu nu mai e să-l criticaţi (Imagine: Sorina Andreica/Mediafax Foto/Publimedia)

Fără să-i pomenească numele direct, preşedintele l-a atacat direct pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu: E uşor să dai din gură la televizor, dacă tot face pe profesorul de ce nu intră în arenă, de ce nu se murdăreşte în mocirla politică să o facă el mai curată.

Băsescu nu a uitat că în 2009/2010, când ţara era în aer, Mugur Isărescu i-a refuzat oferta de a prelua conducerea Guvernului motivând: că-i pre bătrânm, că este nevoie de un om tânăr, că nu e membru de partid, că-i mai folositor la BNR, şi tot aşa. Isărescu a refuzat diplomatic oferta, s-a dat lovit şi l-a trimis pe Lucian Croitoru, consilierul lui, să se plimbe în pulover la dinalul lui 2009 pe la partide, cu televiziunile în spate, ca să facă Geoană şi Antonescu mişto de el.

În ultimii doi ani, Emil Boc a luat toate înjurăturile României pentru ce s-a întâmplat şi se întâmplă rău în ţară. Din fericire, Emil Boc nu a refuzat funcţia de prim-ministru, ca guvernatorul BNR. Poate nu ştie economie ca profesorul Isărescu, dar lui Boc nu i-a fost frică să iasă în faţă să conducă un guvern, o ţară. Cineva tot trebuia să o conducă, asta e. Dacă alţii refuză...

Citeşte mai departe opinia lui Cristian Hostiuc de la Ziarul Financiar pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici