Cum poţi să faci un test-drive cu Ferrari?

Vrei să pleci în vacanţă şi să petreci câteva zile pline de adrenalină? Ce ar fi să încerci să pilotezi un Ferrari, un Lamborghini Gallardo sau un Porsche 977 Turbo? Există companii care îţi oferă un drive-test cu o maşină de cursă, iar în preţul pachetului ai inclusă şi cazarea.

1843 afișări
Imaginea articolului Cum poţi să faci un test-drive cu Ferrari?

Cum poţi să faci un test-drive cu Ferrari? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dacă vrei să ai o vacanţă activă atunci poţi încerca să pilotezi un Ferrari! Atenţie însă! Trebuie să ai permis de minimum un an.

Pentru un weekend cu două nopţi de cazare şi trei ture de pistă cu Ferrari F430 pe un circuit din Paris trebuie să scoţi din buzunar 249 de euro. Vei sta la un hotel de două stele şi vei avea şi micul dejun inclus.

Ce presupune test drive-ul Ferrari?

Vei testa un Ferrari F430 F1, model 2005, care ajunge la 315 kilometri pe oră. Vei primi şi echipament adecvat precum cască sau mănuşi şi vei putea să încerci un Renault Sport ca să acomodezi cu pista.

Citeşte mai multe despre cum poţi să faci un test-drive cu Ferrari pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici