Cum se completează declaraţiile de venit

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus la dispoziţie o prezentare PowerPoint în care explică paşii pentru completarea declaraţiei de venit.

514 afișări
Imaginea articolului Cum se completează declaraţiile de venit

Cum se completează declaraţiile de venit

ANAF a comunicat recent că renunţă la sistemul gratuit de trimitere/primire a declaraţiilor de venit ale populaţiei prin poştă. Contribuabilii pot trimite în continuare declaraţiile prin poştă cu scrisori recomandate, însă pe propria cheltuială, iar în administraţiile fiscale se vor lua măsuri pentru evitarea aglomeraţiei în cazul depunerii direct la sediu.

Formularele privind declaraţiile de venit pot fi depuse în perioada 30 martie - 15 mai.

Vezi aici cum se completează formularul 200

Vezi aici cum se completează formularul 201

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici