Dacia a demarat pregătirile pentru producţia noilor modele Duster şi Bigster

Uzina Dacia de la Mioveni se pregăteşte de producţia a două noi modele–cea de-a treia generaţie a noului Duster şi viitorul Bigster din 2025.

3822 afișări
Imaginea articolului Dacia a demarat pregătirile pentru producţia noilor modele Duster şi Bigster

Dacia a demarat pregătirile pentru producţia noilor modele Duster şi Bigster

Provocarea Dacia în 2023 vine dinspre online şi reprezintă acce­lera­rea procesului de digita­lizare. Dacia alături de Grupul Renault au fost cei care au implementat pe piaţa locală con­ceptul de agent, în care maşinile sunt facturate de compania-mamă - în acest caz Renault Commercial Roumanie, iar dealerii au statut de agent de vânzări, astfel încât ei nu inves­tesc în stocuri.

Mai mult, şi inves­tiţiile recente în modernizarea show­roomurilor au fost suportate tot de RCR. La nivel de piaţă europeană, sunt tot mai multe mărci care vor să im­ple­menteze conceptul de agent, urmând exemplul Tesla, care factu­rează direct maşinile, neavând importatori sau dealeri.

„Anul acesta Dacia va vinde 9.000 de maşini pe platforma sa online. Când am plecat din ţară în 2013, acest lucru era de neconceput. Anul viitor ne-am propus şi mai mult. Vrem să oferim clienţilor şansa unei experienţe digitale simple“, a spus Mihai Bordeanu, managing director Dacia Brand South Eastern Europe & Country Head România, în cadrul evenimen­tului Automotive Forum 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dacia,
duster,
bigster

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici