Dacia demolează pavilionul administrativ pentru a construi o parcare

Dacia demolează, sâmbătă, pavilionul administrativ, care este cea mai înaltă clădire de pe platforma de la Mioveni, cu o înălţime de circa 50 de metri, pentru a face loc unei parcări de aproximativ 600 de locuri, a anunţat, vineri, compania.

28 afișări
Imaginea articolului Dacia demolează pavilionul administrativ pentru a construi o parcare

Dacia demolează pavilionul administrativ pentru a construi o parcare

Parcarea de 600 de locuri va de fi destinată autoturismelor salariaţilor şi ale vizitatorilor Dacia. Ea va asigura separarea fluxurilor de maşini şi camioane care aprovizionează unităţile de fabricaţie ale uzinelor de fluxul de pietoni, lucru care va spori securitatea traficului rutier pe platformă, se arată într-un comunicat al companiei remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

"Pavilionul administrativ a fost construit în anul 1973. Clădirea, formată din parter, mezanin şi opt etaje, are o înălţime de circa 50 metri. În Pavilion lucrau în 2008 în jur de 550 de salariaţi. Birourile lor au fost reamenajate în alte clădiri de pe platformă, unde există în acest moment spaţii moderne, care oferă condiţii mai bune de lucru", se arată în comunicat.

Pavilionul va fi demolat, în jurul orei 14:00, prin basculare pe o anumită direcţie. Pentru evitarea răspândirii prafului, imediat după prăbuşire, trei autospeciale de pompieri vor stropi locul cu tunuri de apă.

Pentru demolare, Dacia a obţinut autorizaţia de demolare de la Primăria Mioveni şi acordul de mediu eliberat de Agenţia Regională de Mediu.

Pentru securitatea civililor şi a salariaţilor, s-a stabilit o zonă de protecţie de 200 metri de jur împrejurul pavilionului, în interiorul căreia accesul va fi interzis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici