Dacia Duster - succes în Marea Britanie: Peste 1.000 de precomenzi, înaintea lansării oficiale

Dacia a primit peste 1.000 de precomenzi în Marea Britanie pentru modelul Duster, cu trei luni înainte de lansarea oficială a vânzărilor în această ţară, potrivit site-ului publicaţiei britanice AutoExpress.

1007 afișări
Imaginea articolului Dacia Duster - succes în Marea Britanie: Peste 1.000 de precomenzi, înaintea lansării oficiale

Dacia Duster - succes în Marea Britanie: Peste 1.000 de precomenzi, înaintea lansării oficiale (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Britanicii au putut să facă precomenzi pentru modelul Duster de la sfârşitul lunii iunie, iar primele livrări vor avea loc în ianuarie 2013.

Primul model Dacia pe piaţa britanică va fi disponibil în trei variante de echipare: Access, Ambiance şi Laureate, cu posibilitatea de a alege între motorizări de 1,6 litri pe benzină şi de 1,5 litri pe motorină. Doar varianta entry-level Access va dispune de motor pe benzină, a notat AutoExpress în iunie.

O şesime din aceste precomenzi au fost pentru versiunea de bază Duster Access, al cărei preţ porneşte de la 8.995 de lire sterline. Duster Access are jante din oţel de 16 inci, servodirecţie, geamuri electrice la uşile din faţă şi închidere centralizată.

Totuşi, peste două treimi dintre cumpărători au selectat cel puţin un element de pe lista de opţionale, iar peste jumătate din totalul precomenzilor au fost pentru versiunea Duster Laureate, al cărei preţ porneşte de la 12.995 lire sterline.

Numărul mare al precomenzilor, care necesită un depozit nerambursabil de 100 de dolari, este impresionant având în vedere că în prezent în Marea Britanie nu sunt disponibile pentru testare vehicule Duster cu volanul pe dreapta, se arată în articol.

Succesul Duster este probabil să fie stimulat şi de sosirea în Marea Britanie, în ianuarie, a modelului Sandero, cu un preţ de pornire de numai 5.995 de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici