Studiu   DELL: Generaţia Z este dispusă să facă sacrificii pentru un viitor sustenabil

Dell Technologies a efectuat un raport pentru a informa, inspira şi instiga guvernele, sectoarele publice şi întreprinderile la transformări digitale.

654 afișări
Imaginea articolului DELL: Generaţia Z este dispusă să facă sacrificii pentru un viitor sustenabil

Dell, Facebook

Investiţii inteligente de astăzi, pentru economiile rezistente de mâine 

Generaţia Z va moşteni eforturile de redresare economică de astăzi, transmite Dell

Pe măsură ce sectoarele publice din întreaga lume investesc în transformări potrivite pentru era digitală, este vital să se asigure că sunt echipate cu tehnologia potrivită. Investiţiile în tehnologie inteligentă vor defini economiile care vor înflori şi cele care vor slăbi.

Generaţia Z, raportează Dell, doreşte ca guvernele să accelereze investiţiile digitale în domeniul cibernetic şi în cel al conectivităţii. 

Pentru a dezvolta încrederea şi responsabilitatea, generaţia Z doreşte ca guvernele şi sectorul privat să colaboreze şi să clădească economii rezistente pentru viitor. 

47% din zoomeri ar fi dispuşi să ducă o viaţă mai austeră pentru un viitor mai sustenabil 

  • 33% din zoomeri au încredere scăzută sau nu au încredere în investiţiile guvernamentale care conduc la o economie digitală înfloritoare în 10 ani 
  • 47% din zoomeri ar fi dispuşi să accepte limitări economice pe termen scurt pentru a le permite factorilor de decizie să investească într-o strategie pe termen mai lung care să promoveze creşterea gradului de utilizare a energiei verzi 
  • 56% din zoomeri consideră că investiţiile guvernamentale sporite în asistenţa medicală ar trebui să fie o prioritate 
  • 64% din zoomeri cred că tehnologia va juca un rol important în lupta împotriva crizei climatice 
  • Respondenţii au clasat energia durabilă (42%) pe primul loc, permiţând o economie circulară (39%) şi un transport public mai durabil (29%) drept primele trei domenii cărora guvernele să le acorde prioritate.
  • Un sfert dintre respondenţi (25%) şi-au exprimat, de asemenea, sprijinul pentru accesul la o educaţie mai bună a cetăţenilor.  
  • 39%  consideră că guvernele ar trebui să acorde prioritate creării de economii circulare şi energiei durabile (42%)   
  • 29% percep munca flexibilă şi la distanţă ca fiind consideraţii importante atunci când aleg un angajator. 29% consideră, de asemenea, valoare sau în favoarea unor roluri mai rigide de la birou, între 9:00 şi 17:00.
  • 44% simt că atât şcolile, cât şi întreprinderile ar trebui să lucreze împreună pentru a reduce decalajul de competenţe digitale
  • Mai mult de 1/3 consideră că educaţia lor şcolară nu i-a pregătit cu abilităţile tehnologice necesare pentru cariera lor planificată. 56% au primit fie o formare de bază, fie deloc în competenţe digitale.
  • 36% planifică să dobândească în continuare noi competenţe digitale pentru a-şi asigura şansele la o viitoare angajare  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici