Dinel Staicu demisionează din funcţiile de conducere deţinute la SIF Oltenia

Preşedintele CA şi directorul general al SIF Oltenia (SIF5), Dinel Staicu, demisionează din cele două funcţii, deşi a făcut recurs la sentinţa Tribunalul Bucureşti, care l-a condamnat, joi, la 12 ani de închisoare în dosarul fraudării Băncii Internaţionale a Religiilor.

64 afișări
Imaginea articolului Dinel Staicu demisionează din funcţiile de conducere deţinute la SIF Oltenia

Dinel Staicu demisionează din funcţiile de conducere deţinute la SIF Oltenia (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Staicu este în concediu începând din 15 decembrie şi până pe 1 februarie 2011, astfel că demisia va intra în vigoare pe 2 februarie, se arată într-un comunicat al societăţii transmis, vineri, Bursei.

Acţiunile SIF Oltenia au fost suspendate de la tranzacţionare încă de la deschiderea şedinţei de vineri, la cererea CNVM, care a solicitat Consiliului de Administraţie al societăţii să informeze investitorii cu privire la decizia Tribunalului Bucureşti.

Acţiunile vor reveni la tranzacţionare la ora 14:05, după o perioadă de predeschidere de 15 minute, în care investitorii pot introduce sau retrage ordine fără ca transferurile să fie realizate efectiv.

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat, joi, pe Staicu la 12 ani de închisoare în dosarul fraudării Băncii Internaţionale a Religiilor, extinzând astfel pedeapsa de patru ani de închisoare primită de acesta la Judecătoria Sectorului 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici