Directorul de marketing şi business al Microsoft România, Dan Bulucea, a demisionat

Directorul de marketing şi business al Microsoft România, Dan Bulucea, a demisionat din funcţie, dar va rămâne în companie până la 30 aprilie, reprezentanţa locală a producătorului american de software urmând să recruteze o altă persoană pentru această poziţie.

141 afișări
Imaginea articolului Directorul de marketing şi business al Microsoft România, Dan Bulucea, a demisionat

Directorul de marketing şi business al Microsoft România, Dan Bulucea, a demisionat (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Împreună cu managementul local şi cel regional am agreat că voi rămâne în Microsoft până la 30 aprilie pentru a preda toate responsabilităţile şi a asigura o tranziţie cât mai uşoară. Va fi deschis procesul de recrutare pentru succesorul meu, dar este greu de estimat cât de repede se va închide", a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, Dan Bulucea.

Dan Bulucea a adăugat că oportunităţile deschise de experienţa câştigată asupra industriei IT în perioada în care a lucrat la Microsoft sunt principalele motive ale renunţării la poziţia din cadrul reprezentanţei locale a companiei.

"În cei aproape 12 ani de Microsoft am avut atât de multe roluri şi atât de diferite, din foarte multe zone ale business-ului acestei companii, locale sau regionale, încât am câştigat o perspectivă foarte largă asupra a ceea ce înseamnă IT-ul, a impactului tehnologiei asupra vieţii oamenilor şi a direcţiei în care va evolua. Toate acestea deschid oportunităţi foarte interesante, şi când dorinţa de schimbare şi de-a învăţa continuu te caracterizează, decizia devine firească", a adăugat directorul de marketing al Microsoft România.

Pentru viitor, Dan Bulucea are în vedere conducerea unei afaceri în zona IT&C, însă nu exclude şi alte domenii.

"Privesc destul de deschis opţiunile care le am în faţă. Mai mult ca sigur va fi legat de managementul unui business, probabil tot în zona tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, datorită dinamismului acestei industrii şi experienţei pe care am câştigat-o, dar evaluez oportunităţi şi din cu totul alt domeniu", a mai spus Bulucea.

Dan Bulucea a fost numit în funcţia de director de marketing şi business (BMO Lead) al Microsoft România, reprezentanţa locală a producătorului american de software, în 2006, după ce a ocupat, pentru trei ani, funcţia de Senior Platform Strategy Manager la Centrul Microsoft pentru Europa Centrală şi de Est din Germania.

"Consider şi apreciez decizia lui Dan, de a realiza în viaţă o carieră complexă şi diversificată, şi cred că toţi ar trebui să ne gândim la noi experienţe din când în când. Cu siguranţă ne vom mai întâlni în piaţa IT şi îi urez mult succes în ceea ce va dori să facă", a spus directorul general al reprezentanţei din România a Microsoft, Călin Tatomir.

Potrivit reprezentanţilor Microsoft România, compania va selecta noul director de marketing şi business în cel mai scurt timp posibil.

"Nu avem un termen exact, însa în cel mai scurt timp vom avea alături de noi un nou coleg în filiala din România. BMO Lead este o poziţie extrem de complexă, care necesită nu doar cunoştinţe specifice de IT business, dar şi cunoştinţe aprofundate legate de specificul organizaţiei, produselor şi serviciilor Microsoft", a precizat directorul de resurse umane al Microsoft România, Cosmin Bordea.

El a subliniat că BMO Lead este o poziţie de maximă importanţă pentru Microsoft Romania, iar procesul de selectare nu este restâns doar la Bucureşti sau România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici