Discuţii în cerc restrând despre buget, după CEx al PSD. Cine va participa

Preşedintele PSD Liviu Dragnea va discuta, la finalul şedinţei de luni a CEx al partidului, cu premierul Viorica Dăncilă, consilierul prim-ministrului Darius Vâlcov şi ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici despre bugetul pentru anul viitor, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

541 afișări
Imaginea articolului Discuţii în cerc restrând despre buget, după CEx al PSD. Cine va participa

Discuţii în cerc restrând despre buget, după CEx al PSD. Cine participă

Discuţiile despre bugetul pentru 2019 cu liderul PSD trebuiau să aibă loc duminică, la sediul formaţiunii din Kiseleff, însă întâlnirea a fost amânată, au adăugat sursele politice.

Referitor la bugetul ţării pentru anul 2019, Eugen Teodorovici a declarat, marţea trecută, că nu vede niciun motiv pentru care bugetul pentru 2019 nu va primi avizul în timp util de la Comisia de Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), în ciuda diferendelor pe care le-a avut cu preşedintele Klaus Iohannis la prima rectificare. Şedinţa CSAT va avea loc, marţi, de la ora 13.00, la Cotroceni.

Pentru prima rectificare bugetară din acest an, cea de la începutul lunii septembrie, CSAT, care este condus de Klaus Iohannis, nu şi-a dat avizul. O mare parte din reticienţa preşedintelui a fost pusă pe seama faptului că la acea rectificare bugetul preşedinţiei a fost redus.

În ceea ce priveşte şedinţa Comitetului Executiv al PSD, aceasta a început puţin după ora 14.00. Înainte să intre în sală, Liviu Dragnea a fost întrebat ce va face legat de Klaus Iohannis, iar liderul PSD a răspuns: "Aşteptăm decizia CCR".

La reuniunea social-democraţilor participă din nou ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că printre temele de discuţie la CEx va fi prezentarea rezultatelor vizitei efectuate de Guvern la Bruxelles. Premierul a adăugat că pe ordinea de zi a şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD nu se află subiectul care vizează o ordonanţă de urgenţă pentru amnistie şi graţiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici