Duelul miliardarilor: Jeff Bezos este din nou cel mai bogat om din lume. Elon Musk a pierdut peste 4 miliarde de dolari în câteva ore

  • Jeff Bezos şi-a recâştigat titlul de cea mai bogată persoană din lume, punând capăt domniei lui Elon Musk, de aproximativ şase săptămâni, relatează CNN.
  • Musk a pierdut marţi aproximativ 4,5 miliarde de dolari, după ce acţiunile Tesla (TSLA) au scăzut cu 2,4%, ceea ce a fost suficient pentru a pierde primul loc în clasamentul Bloomberg Billionaires Index.
  • Valoarea netă a lui Bezos a scăzut, de asemenea, pe măsură ce piaţa a pierdut puţin teren - dar pierderea sa nu a fost la fel de semnificativă, înregistrând o scăzdere de aproximativ 372 milioane dolari.
  • Acest lucru a fost suficient pentru a-şi recupera titlul pe care l-a deţinut timp de aproximativ trei ani.
3716 afișări
Imaginea articolului Duelul miliardarilor: Jeff Bezos este din nou cel mai bogat om din lume. Elon Musk a pierdut peste 4 miliarde de dolari în câteva ore

Duelul miliardarilor: Jeff Bezos este din nou cel mai bogat om din lume. Elon Musk a pierdut peste 4 miliarde de dolari în câteva ore

În prezent, indicele spune că Bezos are o avere de aproximativ 191 miliarde de dolari, comparativ cu 190 de miliarde de dolari pentru Musk.

Creşterea lui Musk pe primul loc s-a produs la începutul lunii ianuarie, când acţiunile Tesla au crescut. Cele 170 de milioane de acţiuni ale Tesla pe care le deţine deja au crescut cu 106 miliarde de dolari în 2020, o creştere de 743% în cursul anului.

Bezos a avut şi el un an 2020 bun. Acţiunile la Amazon ale miliardarului au crescut cu 75 de miliarde de dolari în 2020, la 173,3 miliarde de dolari, pe un val de creştere a vânzărilor online determinate de pandemia Covid-19. La începutul acestei luni, el a anunţat că renunţă la rolul său de CEO şi va trece la rolul de preşedinte executiv la sfârşitul acestui an.

Între timp, Bill Gates rămâne cel de-al treilea cel mai bogat om din lume, cu o avere în valoare de 137 miliarde de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici