El este cel mai puternic director financiar din România: La 45 de ani are pe mână 5,1 miliarde de euro

Liviu Bocşaru, directorul financiar de la Dacia, în vârstă de 45 de ani, este cel mai puternic director financiar din România.

3572 afișări
Imaginea articolului El este cel mai puternic director financiar din România: La 45 de ani are pe mână 5,1 miliarde de euro

El este cel mai puternic director financiar din România: La 45 de ani are pe mână 5,1 miliarde de euro

Cel mai puternic director financiar din România este Liviu Bocşaru de la Grupul Renault România, el având pe mână 5,1 miliarde de euro.

Liviu Bocşaru nu s-a gândit niciodată că va fi directorul financiar de la Dacia. „Faptul că eu sunt director financiar la automobile Dacia arată clar încrederea pe care Grupul Renault o acordă expertizei pe care o avem în domeniul financiar pentru că alături de mine mai sunt aproape 300 de persoane. Cu toţii am reuşit în timp să câştigăm încrederea headquarter-ului de la Paris, care ne-a lăsat pe mână 5,1 miliarde de euro”, a declarat Liviu Bocşaru prezent la ediţia specială ZF Live – “Cei mai mari jucători din ecomonie 2017”.

El consideră că modelul de business al Dacia este unul care poate fi replicat.

“Economia merge foarte bine. Grupul Renault, cu automobile Dacia, partea componentă a Grupului Renault România, a avut un an 2016 extradordinar, cu rezultate foarte bune, an în care am doborât câteva recorduri. Am depăşit acel plan psihologic de 5 miliarde de euro cifră de afaceri. Este o creştere foarte bună”, a adăugat el.

Renault, proprietarul Dacia, este cea mai mare companie din România, cu venituri care au crescut cu 25% la 13,13 mld. euro în primele trei luni ale acestui an datorită extinderii gamei de mo­dele.

Liviu Bocşaru s-a născut în anul 1972 la Piteşti şi a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din Craiova.

Citeşte mai multe pe Ziarul Financiar

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici