Elon Musk a pierdut şi a doua poziţie în topul celor mai bogaţi oameni din lume. Cine conduce clasamentul

  • Elon Musk a pierdut şi a doua poziţie în clasametul celor mai bogaţi oameni din lume.
  • În această săptămâna, averea lui Musk a scăzut cu aproximativ 6,2 miliarde de dolari.
  • Averea sa este de 150,9 miliarde dolari.
5627 afișări
Imaginea articolului Elon Musk a pierdut şi a doua poziţie în topul celor mai bogaţi oameni din lume. Cine conduce clasamentul

Elon Musk a pierdut şi a doua poziţie în topul celor mai bogaţi oameni din lume. Cine conduce clasamentul

Elon Musk a pierdut şi a doua poziţie în clasametul celor mai bogaţi oameni din lume. Averea CEO-ului Tesla a înregistrat în această săptămână pierderi de aproximativ 6,2 miliarde de dolari, ceea ce l-a adus pe locul trei în clasamentulul Forbes al miliardarilor.

Pierderile lui Musk au început miercuri, iar în ultima şedinţă bursieră din săptămână acţiunile Tesla au scăzut cu aproape de 5%. Acum, averea sa este de 150,9 miliarde dolari, în timp ce 17 februarie era de 191 miliarde dolari.

Cea de-a doua cea mai bogată persoană din lume este acum francezul Bernard Arnault, proprietarul conglomeratului LVMH, cu o avere de 155,6 milioane de dolari. Grupul LVMH cuprinde peste 70 de mărci de lux, printre care Louis Vuitton, Christian Dior, Fendi, Givenchy, Marc Jacobs, Fenty Beauty, Bvlgari, Tiffany & Co. şi Sephora.

Până luna trecută, Elon Musk şi Jeff Bezos s-au clasat pe rând pe primul şi al doilea loc pe lista miliardarilor Forbes. Acum fondatorul Amazon îl depăşeşte pe CEO-ul SpaceX cu aproape 25 de miliarde de dolari, averea sa fiind de 175,4 miliarde de dolari.

Cu doar 10 zile în urmă, pe 24 februarie, Tesla a scăzut cu 25%, iar Elon Musk a pierdut peste 15 miliarde de dolari într-o singură zi. La acea vreme, averea magnatului în vârstă de 49 de ani era de 166,1 miliarde de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
musk,
avere,
top,
forbes

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici