Elveţienii publică cifre surprinzătoare: Doar 8,5% din companiile UE şi G7 au părăsit Rusia

Exodul companiilor occidentale din Rusia pare să fi fost doar „de imagine”, declarativ, fără să se întâmple cu adevărat, reiese dintr-un studiu elveţian.

730 afișări
Imaginea articolului Elveţienii publică cifre surprinzătoare: Doar 8,5% din companiile UE şi G7 au părăsit Rusia

Elveţienii publică cifre surprinzătoare: Doar 8,5% din companiile UE şi G7 au părăsit Rusia

Doar 8,5% dintre companiile occidentale au decis să-şi închidă operaţiunile în Rusia, în ciuda reacţiei dure a ţărilor lor la aşa-zisa operaţiune militară din Ucraina şi a sancţiunilor ulterioare adoptate împotriva Moscovei.

Asta este ceea ce reiese dintr-un studiu elveţian ale cărui rezultate au fost publicate astăzi de Moscow Times.

„Ceea ce reiese contrastează cu naraţiunea conform căreia se desfăşoară un vast exod al companiilor occidentale” de pe piaţa rusă, subliniază într-un comunicat Universitatea din St. Gallen, care a supravegheat cercetarea împreună cu institutul IMD din Lausanne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici