Evaluarea CE: Aeroportul Henri Coandă respectă standardele europene în securitate aeroportuară

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti respectă standardele europene în domeniul securităţii aviaţiei, conform evaluării Comisiei Europene realizate în perioada 7 - 11 august, a anunţat, joi, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

235 afișări
Imaginea articolului Evaluarea CE: Aeroportul Henri Coandă respectă standardele europene în securitate aeroportuară

Evaluarea CE: Aeroportul Henri Coandă respectă standardele europene în securitate aeroportuară

O echipă de inspecţie a Comisiei Europene în domeniul securităţii aviaţiei civile a verificat, în perioada 7 – 11 august 2017, măsurile luate la nivel aeroportuar pentru protecţia şi securitatea pasagerilor şi a operaţiunilor pentru respectarea standardelor europene în securitatea aeroportuară.

Experţii internaţionali au constat că Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti respectă standardele europene în domeniul securităţii aviţiei civile şi că măsurile aplicate la nivelul aeroportului sunt în conformitate cu prevederile legislaţiei comunitare.

„Aceste rezultate favorabile sunt datorate în primul rând profesionalismului personalului de securitate al Aeroportului Henri Coandă şi bineînţeles unei colaborări foarte bune pe care Compania noastră o are cu Brigada Antiteroristă din cadrul SRI şi cu Autoritatea Română în domeniul securităţii aviaţei civile”, a declarat directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Bogdan Mîndrescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici