EXCLUSIV: Directorul sucursalei din Camerun a Societe Generale va prelua conducerea BRD

Preşedintele BRD, Guy Poupet, va fi înlocuit cu directorul regional al sucursalei Societe Generale din Camerun, Alexandre Maymat, au declarat pentru MEDIAFAX surse bancare. Viitorul preşedinte al BRD se află deja în România şi va avea în această după-amiază o întâlnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

1075 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Directorul sucursalei din Camerun a Societe Generale va prelua conducerea BRD

EXCLUSIV: Directorul sucursalei din Camerun a Societe Generale va prelua conducerea BRD (Imagine: Mediafax Foto)

Guy Poupet a fost desemnat în poziţia de director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al BRD de la 1 ianuarie 2010, când l-a înlocuit pe Patrick Gelin, care a condus banca aproape nouă ani şi a plecat pe o poziţie în Comitetul de Direcţie al grupului Societe Generale.

BRD a înregistrat în primele nouă luni un profit net de 382 milioane lei (90 milioane euro), după standardele româneşti de contabilitate, în scădere cu 19% faţă de câştigul din perioada similară a anului trecut.

Activele totale ale băncii totalizau la sfârşitul lunii septembrie 46,05 miliarde lei (10,57 miliarde euro), în scădere cu 2% faţă de nivelul din perioada similară a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici