Firma italiană Marcegaglia va deschide o fabrică de piese auto lângă Nokia

Compania italiană Marcegaglia va investi câteva zeci de milioane de euro într-o fabrică de dispozitive de amortizare şi piese auto în Parcul Industrial Tetarom III, din comuna Jucu, judeţul Cluj, unde urmează să se asigure până la 500 de locuri de muncă.

292 afișări
Imaginea articolului Firma italiană Marcegaglia va deschide o fabrică de piese auto lângă Nokia

Firma italiană Marcegaglia va deschide o fabrică de piese auto lângă Nokia

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că, în intervalul 5-7 noiembrie, reprezentanţi ai conducerii companiei vor veni în România pentru a semna contractul pentru terenul de zece hectare din Tetarom III.

"Pe acest teren se va realiza atât investiţia Marcegaglia, cât şi a subcontractorilor săi, alte firme. Până în septembrie 2009, fabrica italiană va fi finalizată", a spus preşedintele CJ Cluj.

Acesta a adăugat că investiţia este în jurul a câtorva zeci de milioane de euro şi va crea între 100 şi 500 de locuri de muncă.

Marcegaglia este o corporaţie industrial-financiară, care este lider european şi de top mondial în sectorul metalurgic, având 47 de fabrici în toată lumea, în ţări precum Brazilia, India, China, SUA, Rusia sau Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici