Firmele care fac investiţii cu ajutoare de stat pot solicita până la 90% din valoare de la CEC Bank

CEC Bank le acordă firmelor care fac investiţii cu ajutor de stat credite pentru cel mult 90% din valoarea proiectului şi consultanţă gratuită în ceea ce priveşte pregătirea documentaţiei de accesare a creditului, anunţă banca într-un comunicat transmis marţi.

142 afișări
Imaginea articolului Firmele care fac investiţii cu ajutoare de stat pot solicita până la 90% din valoare de la CEC Bank

Firmele care fac investiţii cu ajutoare de stat pot solicita până la 90% din valoare de la CEC Bank

Dobânda aplicată va fi ROBOR 6M+1,2 puncte procentuale, reprezentând un nivel de 4,7% potrivit cotaţiilor la zi ale indicelui ROBOR.

Reprezentanţii CEC susţin că modalităţile de rambursare şi garanţiile vor fi flexibile, în funcţie de necesitatea clientului sau de etapele procesului investiţional.

CEC Bank a lansat acest produs în contextul modificării HG 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat, având ca obiectiv stimularea investiţiilor cu impact major în economie.

„Doar în anul 2017, portofoliul de credite în sold aferent clienţilor persoane juridice a crescut cu circa 9% faţă de anul 2016, în timp ce la nivelul sistemului bancar acest indicator a înregistrat o creştere de numai 3%, iar în primul semestru al anului 2018 creditele în sold acordate de banca au fost mai mari cu peste un miliard de lei faţă de sfârşitul anului 2017”, a declarat Radu Graţian Gheţea, preşedinte-director general al CEC Bank.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici