Ford Motor, profit peste aşteptări: Peste două miliarde de dolari în al doilea trimestru din 2017

Ford Motor a raportat, miercuri, un profit peste aşteptări, de peste două miliarde de dolari, în al doilea trimestru din 2017, datorită ratei scăzute a taxelor, dar şi vânzărilor crescute de autocamionete în Statele Unite, relatează Reuters.

285 afișări
Imaginea articolului Ford Motor,  profit peste aşteptări: Peste două miliarde de dolari în al doilea trimestru din 2017

Ford Motor, profit peste aşteptări: Peste două miliarde de dolari în al doilea trimestru din 2017

Compania a raportat un profit net în al doilea trimestru de 2,04 miliarde de dolari sau 51 de cenţi per acţiune, de la sub două miliarde de dolari sau 49 de cenţi per acţiune.

Venitul trimestrial a crescut la 39,9 miliarde de dolari, de la 39,5 miliarde de dolari.

Vânzările globale ale Ford au scăzut, ajungând la 43.000 de maşini, în al doilea trimestru, 8.000 dintre acestea fiind pe piaţa din Statele Unite.

Ford a anunţat că se aşteaptă ca veniturile ajustate per acţiune să crească cu 1,65-1,85 dolari, peste media de 1,51 dolari anticipată de Wall Street.

Bob Shanks, directorul financiar al Ford, a anunţat că profitul înainte de taxe va fi mai mic de 9 miliarde de dolari, după un record de 10,4 miliarde de dolari în 2016. Acţiunile companiei au scăzut cu 25 de cenţi sau cu 2,3%, ajungând la 11,02 dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici