Ford va realiza la Craiova un model nou

Preşedintele Ford Europa, John Fleming, a anunţat, vineri, că producătorul american de autoturisme va realiza un model nou la Craiova, susţinând însă că nu poate estima preţul maşinii pentru că acesta ar urma să fie stabilit cu câteva săptămâni înainte de a fi produs autovehiculul.

1 afișare
Imaginea articolului Ford va realiza la Craiova un model nou

Ford va realiza la Craiova un model nou

Reprezentanţii Ford prezenţi vineri la Craiova la semnarea versiunii în limba română a contractului de vânzare a fabricii de automobile s-au declarat mulţumiţi de echipa de conducere a uzinei de la Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am avut ocazia să discut cu conducerea fabricii şi pot să spun că sunt foarte mulţumit de echipa de aici. Avem o strategie în Europa prin care dorim să aducem persoane locale care să ocupe funcţii în conducerea societăţii", a spus Fleming.

El a adăugat că va urma o "perioadă de tranziţie" a preluării fabricii de la Craiova. "În această perioadă de tranziţie vom aduce însă un lider care va coordona activitatea. Vom şti ce este de făcut, în această perioadă, şi în funcţie de asta vom decide ce va urma", a spus Fleming.

Oficialul Ford a arătat că la Craiova va fi produs un model nou, care va spori profitabilitatea Ford în Europa.

"Nu vom şti preţul de producţie al maşinii decât cu foarte puţin timp înainte de lansarea modelului, pentru că sunt foarte mulţi factori de luat în considerare", a mai spus Fleming.

Contractul în versiunea română prin care fabrica de automobile de la Craiova este cumpărată de Ford pentru 57 de milioane de euro a fost semnat, vineri, de către Sebastian Vlădescu, secretar de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor, şi Lyle Watters, negociatorul-şef al Ford Europa.

Versiunea în limba engleză a contractului a fost semnată, în urmă cu două zile, la Salonul Auto de la Frankfurt, la eveniment participând şi premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici