Forza Rossa a vândut două modele 458 Challenge şi a primit patru comenzi pentru Ferrari Four

Forza Rossa a vândut două modele de competiţie Ferrari 458 Challenge şi a primit patru comenzi pentru Ferrari Four, maşini care costă peste 200.000 de euro, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii importatorului mărcii italiene.

38 afișări
Imaginea articolului Forza Rossa a vândut două modele 458 Challenge şi a primit patru comenzi pentru Ferrari Four

Forza Rossa a vândut două modele 458 Challenge şi a primit patru comenzi pentru Ferrari Four (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Lansat în luna martie la Salonul Auto de la Geneva, Ferrari Four este primul model de serie cu tracţiune integrală produs de constructorul italian. Automobilul, care atinge o viteză maximă de 335 kilometri pe oră, costă 220.000 de euro.

De asemenea, Ferrari Four este primul model al producătorului care dispune de patru locuri.

Ferrari a alocat României, în acest an, o cotă de patru modele Ferrari Four.

Forza Rossa a livrat şi două Ferrari 458 Challenge, modele destinate exclusiv rulării pe circuite de curse. Proprietarii acestor modele vor beneficia de programe de competiţii pe circuitele din ţările vecine care dispun de piste, operaţiuni organizate de importator. Posesorii de Ferrari 458 Challenge vor beneficia de asistare de pilotaj, servicii de asistenţă tehnică şi gestionarea maşinii.

Bolidul de curse, lansat în luna februarie, costă 210.000 de euro, iar României i-au fost alocate trei unităţi.

Forza Rossa este unic importator Ferrari pe piaţa românească, Bulgaria şi Republica Moldova. Începând cu 2011, firma este şi reprezentant exclusiv al mărcii britanice Lotus în România, Serbia, Muntenegru şi Republica Moldova.

Forza Rossa este deţinută de soţii Camelia şi Ion Bazac (fost ministru al Sănătăţii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a înregistra anul trecut o cifră de afaceri 9 milioane euro în creştere cu 10%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici