Forza Rossa va lansa săptămâna viitoare Ferrari 458 Spider. Cât costă automobilul

Forza Rossa va lansa marţi Ferrari 458 Spider, iar cota alocată României pentru modelul de peste 235.000 euro este de 12 unităţi, în condiţiile în care importatorul primise până la sfârşitul lunii septembrie 10 comenzi pentru maşina sport decapotabilă.

166 afișări
Imaginea articolului Forza Rossa va lansa săptămâna viitoare Ferrari 458 Spider. Cât costă automobilul

Forza Rossa va lansa săptămâna viitoare Ferrari 458 Spider. Cât costă automobilul (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Modelul 458 Spider, prima berlinetă cu motor central spate din lume, a fost prezentat în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Automobilul este echipat cu un motor V8 de 4,5 litri şi cu un acoperiş rigid retractabil, o inovaţie brevetată Ferrari care reprezintă de asemenea o premieră mondială pentru un automobil sport din acest segment.

Noul Ferrari atinge o viteză maximă de 320 kilometri pe oră şi poate ajunge de la zero la suta de kilometri în 3,4 secunde. Consumul mediu de carburant este de 11,8 litri la suta de kilometri, iar emisiile de dioxid de carbon sunt de 275 de grame pe kilometru.

Reprezentanţii importatorului au declarat în luna august că a fost epuizată cota de 30 de unităţi Ferrari alocate României pentru acest an şi compania are deja comenzi pentru 2012.

Forza Rossa este deţinută de soţii Camelia şi Ion Bazac (fost ministru al Sănătăţii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de nouă milioane euro, în creştere cu 10% faţă de 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici