FOTO Metropolitan Life lansează primul modul de inteligenţă artificială din industria financiară locală

Compania de asigurări Metropolitan Life a lansat joi LifeBOT, primul BOT dotat cu inteligenţă artificială din industria financiară locală, care se comportă ca un partener de discuţie uman, însoţeşte utilizatorul oriunde, înţelege când acesta doreşte să afle informaţii noi şi este înzestrat cu umor.

215 afișări
Imaginea articolului FOTO Metropolitan Life lansează primul modul de inteligenţă artificială din industria financiară locală

Metropolitan Life lansează primul modul de inteligenţă artificială din industria financiară locală

Modulul este accesibil de pe desktop sau smartphone conectate la internet. LifeBOT este menit să faciliteze accesul utilizatorilor la informaţii financiare, fără a mai fi nevoiţi să navigheze pe motoarele de căutare, arată un comunicat al companiei.

LifeBOT-ul lansat de Metropolitan Life face parte din campania România Asigurată şi este singurul modul de acest tip deţinut de o companie de asigurări de viaţă din România. Acesta este disponibil sub forma unui chatbox receptiv, cu o interfaţă prietenoasă, ce salută personalizat utilizatorii atunci când sunt conectaţi prin intermediul Facebook.

“Ne bucurăm că am reuşit să punem la dispoziţia românilor un astfel de BOT, care le va aduce beneficii reale, în materie de informaţii financiare. LifeBOT vine şi în sprijinul consultanţilor noştri prin informaţii corecte, actualizate şi personalizate nevoilor românilor”, a declarat Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life România.

Conţinutul pe care utilizatorii îl vor avea dispoziţie pe platfroma LifeBOT va fi tot mai vast, dezvoltat constant în urma interacţiunii cu modulul de inteligenţă artificială, care va fi un partener de dialog complex. LifeBOT are o memorie ce va fi actualizată în permanenţă, conţinutul fiind îmbogăţit de către o echipă de editori, pentru a creşte performanţele acestuia. Totodată, în funcţie de modul în care se comportă utilizatorii, în funcţie de interesele lor punctuale, BOT-ul va primi şi actualizări de tehnologie şi uzabilitate, după analiza constantă a echipei care l-a creat. Conţinutul existent, din zona financiară, este exhaustiv şi este prezentat într-un mod care ţine cont de interacţiunea cu utilizatorii, de timpul pe care aceştia îl au la dispoziţie, dar şi de telefon şi chiar de conexiunea la internet.

Noţiunea de BOTS (AI - artificial inteligence / roboţi) a apărut puţin după 1950 şi a fost definită ca fiind capacitatea unei maşini de a se comporta într-un mod care ar putea fi considerat inteligent. La jumătatea anului 2016, existau la nivel mondial peste 11.000 de BOTS, iar numărul acestora se află în creştere.

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viaţă din lume. Cu aproximativ 100 de milioane de clienţi, MetLife are operaţiuni deschise în aproape 50 de ţări şi deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu.

În România, Metropolitan Life are peste 17 ani de activitate pe piaţa de asigurări de viaţă. Două milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă şi pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici