Galaxy Nexus ar putea fi vândut în SUA: O curte de apel a anulat interzicerea vânzării smartphone-ului de la Samsung

O curte de apel din Statele Unite a anulat un ordin preliminar de interzicere a vânzării pe teritoriul american a smartphone-ului Galaxy Nexus al Samsung, obţinut de Apple la sfârşitul lunii iulie.

177 afișări
Imaginea articolului Galaxy Nexus ar putea fi vândut în SUA: O curte de apel a anulat interzicerea vânzării smartphone-ului de la Samsung

O curte de apel din SUA a anulat interzicerea vânzării smartphone-ului Galaxy Nexus al Samsung (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ordinul, dat de un judecător din California, interzicea comercializarea sau importarea smartphone-urilor Galaxy Nexus în Statele Unite, pe motiv că în caz contrar Apple ar suferi "daune ireparabile", relatează Wall Street Journal.

Producătorul iPhone a argumentat atunci că Nexus încalcă un patent tehnologic referitor la căutarea în baze de date, una dintre faţetele funcţiei Siri.

Potrivit deciziei de joi a curţii de apel, "Apple nu a prezentat nicio dovadă privind daunele ireparabile care ar fi produse companiei de comercializarea Galaxy Nexus".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici