Gara din Orşova va fi modernizată. La cât se ridică investiţiile

Gara din Orşova va fi modernizată în urma unei investiţii de aproape 9 milioane de lei. CFR Infrastructură a lansat vineri licitaţia pentru execuţia lucrării.

703 afișări
Imaginea articolului Gara din Orşova va fi modernizată. La cât se ridică investiţiile

Sursa foto: MediafaxFoto

Potrivit companiei, programul include modernizarea clădirii de călători, cu asigurarea spaţiilor destinate publicului călător, inclusiv facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi, dar şi spaţii pentru activităţi comerciale şi de exploatare feroviară, recompatimentarea etajului mezanin pentru spaţii comerciale, cu acces din zona centrală prin intermediul a două scări de acces, platforme mobile la scările interioare, pentru accesul persoanele cu dizabilităţi la etajul I al clădirii, înlocuirea instalaţiilor electrice, sanitare, termice, de telecomunicaţii etc., sistem de supraveghere video, sisteme moderne audio şi vizuale pentru informarea publicului călător, dar şi amenjarea unie parcări auto.

Investiţia, estimată la 8.842954,25 lei, va fi finanţată din fonduri externe nerambursabile din Programul Transporturi şi de la bugetul de stat.

Durata pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor este de 23 de luni.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 18 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici