Ghidul privind serviciile feroviare conexe şi infrastructura de servicii, supus dezbaterii publice

Consiliul Naţional de Supraveghere din Domeniul Feroviar din cadrul Consiliului Concurenţei supune spre consultare publică proiectul Ghidului privind serviciile feroviare conexe şi infrastructura de servicii, anunţă reprezentanţii Consiliului într-un comunicat.

76 afișări
Imaginea articolului Ghidul privind serviciile feroviare conexe şi infrastructura de servicii, supus dezbaterii publice

Ghidul privind serviciile feroviare conexe şi infrastructura de servicii, supus dezbaterii publice

Scopul ghidului este de a oferi o imagine de ansamblu a normelor aplicabile operatorilor/deţinătorilor infrastructurilor de servicii şi a drepturilor pe care le au operatorii de transport feroviar, prin implementarea Regulamentului de punere în aplicare al Comisiei privind accesul la infrastructurile de servicii şi la serviciile feroviare conexe. Acest regulament stabileşte un set de norme noi pentru operatorii de infrastructuri de servicii, detaliile procedurilor şi ale criteriilor care trebuie urmate pentru accesul la serviciile furnizate în cadrul infrastructurilor de servicii.

Ghidul conţine informaţii cu privire la normele şi reglementările aplicabile, serviciile şi infrastructurile de servicii, modul în care se asigură accesul la servicii şi la infrastructura de servicii, principiile de tarifare şi condiţiile privind transparenţa informaţiilor referitoare la infrastructurile de servicii şi accesul la servicii, precum şi condiţiile privind posibilitatea de exceptare de la dispoziţiile sau de la o parte dintre dispoziţiile actului normativ.

Taguri:
ghid,
feroviar,
dezbatere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici