Google va investi 2 miliarde de dolari în Malaysia într-un centru de date pentru IA

  • Compania Google va investi 2 miliarde de dolari în Malaysia într-un centru de date pentru Inteligenţa Artificială.
  • Dezvoltarea rapidă a IA a provocat o cerere uriaşă de centre de date.
  • Acestea sunt necesare pentru utilizarea modelelor AI.
Urmărește
57 afișări
Imaginea articolului Google va investi 2 miliarde de dolari în Malaysia într-un centru de date pentru IA

Google va investi 2 miliarde de dolari în Malaysia într-un centru de date pentru IA

Compania Google se află de 13 ani în Malaysia, iar investiţia va fi cea mai mare de până acum.

„Această investiţie se bazează pe parteneriatul nostru cu Guvernul ţării pentru a-şi promova strategia Cloud First, inclusiv cele mai bune standarde de securitate cibernetică”, a declarat Ruth Porat, preşedinte, CFO şi CIO la Alphabet şi Google, prin intermediul unui comunicat citat de CNBC.

Centrul de date va alimenta serviciile digitale Google, cum ar fi Căutare, Hărţi şi spaţiu de lucru, în timp ce regiunea cloud va oferi servicii companiilor şi organizaţiilor din sectoarele public şi privat.

Se preconizează că investiţiile vor contribui cu peste 3,2 miliarde de dolari la PIB-ul Malaysiei şi vor duce la apariţia a 26.500 de locuri de muncă până în 2030.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
google,
ia,
malaysia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici